Samen tieners opvoeden – podcast

Samen tieners opvoeden – podcast

8 oktober 2019 1

Vanochtend was Geraldine in onze podcast. Als moeder van een groot gezin wilde ze graag andere ouders ontmoeten om ervaringen te delen uit de opvoeding. Daarom startte zij een kring voor ouders met tieners.

Hoe mooi is het als de kerk een plek is waar ouders en gezinnen zich thuis voelen. Een plaats waar ze gehoord worden, waar er de gelegenheid is om te delen waar ze tegenaan lopen in de opvoeding. Een plek om te horen hoe andere ouders daar mee omgaan

Wat herken je wel en wat herken je niet in Geraldine haar verhaal? Waar kun jij met andere ouders in gesprek? Wanneer val jij jezelf tegen in de opvoeding?

In de Week van de Opvoeding voert Sjoerd gesprekken over opvoeden en geloofsopvoeding. Luister mee!

 

close

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Sjoerd Muller
Sjoerd Muller
Een reactie op “Samen tieners opvoeden – podcast
  1. Marij-ke

    Vanmorgen jouw uitleg geluisterd en schoof als het ware bij jullie aan in jou huiskamer Geraldine in Barneveld. Geraldine het was een gesprek waar ik mij bij stilletjes kon aansluiten. Zo vroeg ik mij ooit af als kersverse moeder van 21 jaar 49 jaar geleden alweer, bij ons eerste kind hoe krijg ik jou groot? Je krijgt geen kant en klare gebruiksaanwijzing. Wat ik wel heb ervaren het gaat niet zo ik het mij had voorgesteld. Je hebt elkaar echt nodig niet alleen vanuit je eigen huis maar er spelen heel veel factoren mee. Eigenlijk is elke leeftijd mooi. Opvoeden is… het gaat zo het gaat. Ik vroeg ook toen Heer help mij, eigenlijk nog steeds. Hartelijk dank voor je open gesprek. Wat mooi was ik ontdekte heel veel raakvlakken.

    15 oktober 2019

Reacties zijn gesloten.