Hoe kerk ook anders kan – podcast

Linn geeft de geloofsopvoeding van haar kinderen bewust anders vorm dan zij in haar jeugd zelf heeft ervaren. In deze podcast vertelt ze hoe. En welke rol Kliederkerk daarin speelt.

Nieuwsgierig geworden naar Kliederkerk? Hier vind je er eentje bij jou in de buurt (vink bij ‘kerktype’ Kliederkerk aan).

In de Week van de Opvoeding voert Sjoerd gesprekken over opvoeden en geloofsopvoeding. Luister mee!

Een reactie op “Hoe kerk ook anders kan – podcast
  1. Avatar Marij-ke schreef:

Goedemorgen Linn.
    Zo kreeg ik vandaag een mooie uitleg/zicht op over ZIEN EN NIET ZIEN van jou. Stond bij jou boven op de toren. De toren van Babel. Op woensdag misschien ga je vanmiddag wel weer met je jongens naar de kliederkerk. Heb je wel eens gekeken naar het schilderij van die toren. Het zijn allemaal aparte leef plekken. Ieder op eigen wijze en de toren wordt steeds hoger en hoger. Zo is het als de mens zijn eigen wil naleeft van zo moet het. Ik weet wat goed is basta en daar heb ik verder niemand bij nodig wij zijn veilig. Hoewel er kwam wel iemand regelmatig van buiten het hek. Zo kwam er gister plots verandering, een leefgemeenschap kwam aan het licht daar in Drenthe. Een zoon vroeg om hulp voor zijn vader in het cafe, hij wist niet waar hij was. Heel de wereld keek ineens mee. Een gevangene kwam uit de gevangenis. Hij wist heg nog steg en eindelijk buiten het hek kreeg hij een luisterend oor. Het is haast niet te geloven. De zoon luide de noodklok. En heel de wereld keek mee.