Stoppen met piekeren? Rebecca vertelt hoe zij dat doet [+ video]

Stoppen met piekeren? Rebecca vertelt hoe zij dat doet [+ video]

18 maart 2021 0

Ik piekert over van alles. Werk kinderen, geld… soms lig ik er zelfs wakker van. Herken je dit? Wat bij mij helpt is praten met mijn zussen, vertrouwen in de kracht van mijn kinderen of iets praktisch doen, zoals in de tuin werken. En een bijbeltekst uit Mattheüs geeft me steun: Maak je geen zorgen om de dag van morgen… Het voegt geen el aan je levensduur toe! Maar stoppen met piekeren is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

In vijf video’s stel ik de komende maanden een aantal cruciale vragen. In deze eerste aflevering gaat het over piekeren, want dat doet ik (te) veel. In de video zie je hoe ik daarmee omga en wat bij mij helpt om het piekeren los te laten.

close

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Rebecca Schoon
Rebecca Schoon