De man zonder arm – onvergetelijk verhaal

In de vorige eeuw verscheen de novelle Het Bezoek van Adrian Plass. De gebeurtenissen uit dit verhaal, staan me tot op de dag van vandaag bij. In deze parabel bracht de Grondlegger van de kerk een bezoek aan een kerk uit onze tijd.

Win! Kaartjes voor Kerstival Catharijne Convent

Het Catharijne Convent in Utrecht heeft iets heel leuks deze kerstvakantie: Het Kerstival!

Het museum is van binnen en van buiten helemaal in kerstsfeer. Haal bij de kassa de speurtocht en kom alles te weten over het gezelligste feest van het jaar.

Perfect voor de herfst: een wandeling in de wind!

wandeling

Een suggestie voor leuke dingen. Een idee om te doen, lekker alleen of met anderen. Eigenlijk willen we dat soort tips altijd wel horen! MijnKerk.nl zocht daarom verschillende tips op en iedere zaterdag zullen we er een met je delen!

Vervolgden

Vader, wees met iedereen die vervolgt wordt om wat hij/zij gelooft. Wees met iedereen die, zoals het Nederlands Bijbelgenootschap en partners, soms met gevaar voor eigen leven, voor deze vervolgden blijft 'zorgen', en, in het geval van Christenen, probeert Uw woord te blijven verspreiden, bv door bijbels te verspreiden. Maak aUb een eind aan vervolging van andersdenkenden en andersgelovigen

onze buurtjes

Wat is het fijn dat we nog mogen genieten van jullie allen knarse knarre en dan een beetje zorg dit is onze naaste liefde die wij geleerd hebben uit de Bijbel