Reken deze zomer af met FOMO

fomo

Je bent in gesprek met een vriendin en ondertussen hoor je de telefoon piepen in je tas. Wat doe je? Lukt het je met aandacht bij het gesprek te blijven? Of jeuken je handen om de telefoon te pakken en te checken wat je gemist hebt?

Gun jezelf wat vaker een dosis stilte

Stilte. Het is iets waar we een wat ambivalente relatie mee hebben. Door drukte en geluid overal om ons heen kunnen we soms intens verlangen naar stilte. Tegelijkertijd gunnen we onszelf heel weinig stilte.

Bij een bak koffie lezen we de krant,

De man zonder arm – onvergetelijk verhaal

In de vorige eeuw verscheen de novelle Het Bezoek van Adrian Plass. De gebeurtenissen uit dit verhaal, staan me tot op de dag van vandaag bij. In deze parabel bracht de Grondlegger van de kerk een bezoek aan een kerk uit onze tijd.

Ben je alleen maar aan het rennen?

Presentatrice Janine Abbring brak in het programma Wie is de Mol haar rug. Na haar revalidatie heeft ze bepaalde dingen omgegooid, vertelde ze ooit in een interview. Eén woord had ze bijvoorbeeld uit haar woordenboek geschrapt. Het woord ‘Haasten’. Haar lichaam had zo’n optater gekregen dat ze dat eenvoudigweg niet meer kon rennen en haasten.

Win! Kaartjes voor Kerstival Catharijne Convent

Het Catharijne Convent in Utrecht heeft iets heel leuks deze kerstvakantie: Het Kerstival!

Het museum is van binnen en van buiten helemaal in kerstsfeer. Haal bij de kassa de speurtocht en kom alles te weten over het gezelligste feest van het jaar.

Perfect voor de herfst: een wandeling in de wind!

wandeling

Een suggestie voor leuke dingen. Een idee om te doen, lekker alleen of met anderen. Eigenlijk willen we dat soort tips altijd wel horen! MijnKerk.nl zocht daarom verschillende tips op en iedere zaterdag zullen we er een met je delen!