Bestel gratis de Veertigdagentijdkalender

Leef toe naar Pasen, het feest van Jezus´opstanding uit de dood. Bestel de gratis veertigdagentijdkalender van de Protestantse Kerk Nederland. 

In de Veertigdagentijd leven we toe naar Pasen. Jezus riep ‘Sta op!’ tegen zieken en mensen die lijden onder onrecht. Hij riep zelfs doden tot leven. En gaf zelf zijn leven voor ons als ultieme daad van liefde. Niet het duister maar de liefde overwon. Jezus geeft ons nieuwe hoop. We mogen iedere dag weer opstaan uit alles wat ons neerdrukt, alles wat ons somber maakt.

De tekst gaat verder na de foto. 

Sta op

De veertigdagentijdkalender 2020 daagt je uit tot bezinning in de 40 dagen op weg naar Pasen. ‘Sta op’ is de rode draad door alle dagen. De kalender biedt ook nieuwe vormen om invulling te geven aan de vastentijd, bijvoorbeeld door te vasten van snoep, sociale media of vlees.

Bekijk het inkijkexemplaar.

2 comments on “Bestel gratis de Veertigdagentijdkalender
  1. Avatar Anneke Goede schreef:

    Graag zou ik twee Veertigdagen kalenders bestellen, een voor mezelf en een voor een vriendin. Samen gaan we het avontuur aan van 40-dagen geen alcohol drinken. Ik denk dat we een steuntje in de rug hierbij GOED kunnen gebruiken om het vol te houden 🙂

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Mijn tijd
17 februari 2020
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief