Doe mee met de online coronaviering (+ video)

Je bent van harte welkom om straks om 09.30 uur mee te bidden, chatten en een kaarsje aan te steken tijdens de vierde online coronaviering. Via de website coronaviering.nl kun je nu alvast gebedspunten aandragen. Dat kun je ook doen via Whatsapp naar 06-12705929. Ook kun je op coronavierig.nl de viering met Otto Grevink volgen via een livestream.

Otto: “We doen alles wat gewoon is in de kerkdienst. Gebed, bijbel, muziek en collecte. Je kunt reageren en vragen stellen via de chat in YouTube tijdens de viering. We gaan door tot we elkaars handen weer kunnen schudden.” Volg de coronaviering zondag 5 april vanaf 9.30 uur.

Hier zie je een vlog van Otto over de voorbereidingen van deze viering:

Bekijk hier het programma voor de viering en bekijk andere uitzendingen.

Zien we je straks?

4 reacties op “Doe mee met de online coronaviering (+ video)
  1. Avatar Frony schreef:

Mooi initiatief. Bij ons neemt DE KERK zelf ook dit initiatief. Dat heeft mijn voorkeur. Fijn dat deze middelen er zijn om toch geestelijk gevoed te worden. Nú nog belangrijker

2. Avatar Herman schreef:

Een mooie viering. Vasten om ruimte voor vernieuwing te krijgen! Hoop en troost in een spannende tijd

3. Avatar J vd Boon schreef:

Geachte mede crhistenen kan er misschien worden nagedacht over de naam van de viering

• De naam ‘coronaviering’ is gekozen in de tijd dat corona ons thuis hield. Dat was de reden en daarom ‘coronaviering’. Bovendien ontdekten we dat er in de kalender van heiligen (uit de tijd dat er nog geen rooms-katholieken en protestanten waren maar ‘christenen’) een heilige die Corona heet en beschermheilige is tegen de epidemieën. De naam schuurt, en het schuurt ook dat we elkaar niet kunnen zien. En mensen weten makkelijk via deze naam ons te vinden. Al voelen we ook wel dat de naam een beperkte houdbaarheidsdatum heeft.