Doe mee met de Moederdagviering in coronatijd van Otto in Tilburg

Je bent van harte welkom om zondag om 09.30 uur mee te bidden, chatten en een kaarsje aan te steken tijdens de viering met Otto Grevink in Tilburg.

Otto: “We doen alles wat gewoon is in de kerkdienst. Gebed, bijbel, muziek en collecte. Je kunt reageren en vragen stellen via de chat in YouTube tijdens de viering. We gaan door tot we elkaars handen weer kunnen schudden.” Volg de viering zondag 10 mei vanaf 9.30 uur.

Kijk hem hier terug:

Bekijk hier het programma voor de viering en bekijk de vorige uitzendingen.

Zien we je zondag?

5 reacties op “Doe mee met de Moederdagviering in coronatijd van Otto in Tilburg
  1. Avatar Frony schreef:

Mooi initiatief. Bij ons neemt DE KERK zelf ook dit initiatief. Dat heeft mijn voorkeur. Fijn dat deze middelen er zijn om toch geestelijk gevoed te worden. Nú nog belangrijker

2. Avatar Herman schreef:

Een mooie viering. Vasten om ruimte voor vernieuwing te krijgen! Hoop en troost in een spannende tijd

3. Avatar J vd Boon schreef:

Geachte mede crhistenen kan er misschien worden nagedacht over de naam van de viering

• De naam ‘coronaviering’ is gekozen in de tijd dat corona ons thuis hield. Dat was de reden en daarom ‘coronaviering’. Bovendien ontdekten we dat er in de kalender van heiligen (uit de tijd dat er nog geen rooms-katholieken en protestanten waren maar ‘christenen’) een heilige die Corona heet en beschermheilige is tegen de epidemieën. De naam schuurt, en het schuurt ook dat we elkaar niet kunnen zien. En mensen weten makkelijk via deze naam ons te vinden. Al voelen we ook wel dat de naam een beperkte houdbaarheidsdatum heeft.

4. Avatar Marijke van Doorne schreef:

Hartelijke dank voor dit samen verbonden zijn van uit zijn Woord. Mochten wij samen onze kruik vullen met olie voor onze lamp opweg naar het land waar het Licht nooit meer dooft. Uit de Bijbel in gewone Taal Psalm 139:9-11

9Ik kan naar de plaats gaan waar de zon opkomt.

Ik kan naar de plaats gaan waar de zon ondergaat.

10Maar ook daar zal uw hand mij leiden,

ook daar houdt uw hand mij vast.

11Ik kan wel willen

dat het donker wordt,

zodat u mij niet ziet.

Ik kan wel willen

dat de dag verandert in nacht.

12Maar voor u is het donker niet donker.

Voor u is de nacht net zo licht als de dag.

De duisternis lijkt op het licht.