Graceland Festival staat voor liefde en openheid

Van 15 tot en met 18 augustus 2019 vindt de vijfde editie van Graceland Festival plaats op de Paasheuvel in Vierhouten. Graceland Overal is het jaarthema. Het is een statement en een verlangen: dat er overal mensen, plekken en initiatieven zijn bij wie de liefde voet aan de grond krijgt en waar openheid is voor wat onszelf overstijgt.

Ook MijnKerk is van de partij. Wij vinden Graceland echt een fantastische plek. Een plek waar we elkaar ontmoeten en op een liefdevolle en kritische manier onderweg zijn met onszelf, onze naaste, de wereld en God. Waar we genieten van kunst en muziek en vernieuwd worden in ons denken.

Verdieping en ontspanning

Graceland Festival biedt podium aan prikkelende praters, creëert ruimte voor intieme muzieksets, meeslepende shows, rustgevende meditatie en kleine kunst.  Het vierdaagse zomerfestival vindt plaats op het glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten. Dit terrein zal worden omgetoverd tot vrijplaats voor mensen die behoefte hebben aan verdieping en ontspanning.

  • Lees hier hoe enthousiast onze blogger Geesje vorig jaar was over het festival.
  • Lees hier hoe bezoekers van 2018 en artiesten het festival hebben ervaren.

Tickets

Tickets voor het festival zijn nu te koop via de website. Volg het festival via de website, op Facebook, Twitter en Instagram.

Foto: Daniël Roozing

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Mijn tijd
6 april 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief