Laatste weekend! Korting op festivalticket Graceland

Van 15 tot en met 18 augustus 2019 vindt de vijfde editie van Graceland Festival plaats op de Paasheuvel in Vierhouten. Graceland Overal is het jaarthema. Bestel dit weekend nog je tickets en ontvang korting!

Tickets voor het festival zijn nu te koop via de website. Met de code protestantsekerk ontvang je 2o procent korting op de entree (tot maandag 10 juni 2019). Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog je tickets voor Graceland in Vierhouten. 

Fantastisch festival

Wij vinden Graceland echt een fantastische plek. Een plek waar we elkaar ontmoeten en op een liefdevolle en kritische manier onderweg zijn met onszelf, onze naaste, de wereld en God. Waar we genieten van kunst en muziek en vernieuwd worden in ons denken. Daarom zijn we zelf ook van de partij en bieden we leuke workshops aan. Meer informatie volgt binnenkort.

Paasheuvel Vierhouten

Graceland Festival biedt podium aan prikkelende praters, creëert ruimte voor intieme muzieksets, meeslepende shows, rustgevende meditatie en kleine kunst.  Het vierdaagse zomerfestival vindt plaats op het glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten. Dit terrein zal worden omgetoverd tot vrijplaats voor mensen die behoefte hebben aan verdieping en ontspanning.

Ben jij erbij?

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Mijn tijd
7 juni 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief