Online training: Geestelijk fit (gratis)

Wil jij meer rust en meer tijd met God in je dagelijks leven? Dan is deze online training iets voor jou!

Ga aan de slag met nieuwe gewoontes die meer rust in je leven geven. In training van 4 weken ontvang je iedere dag inspirerende inzichten en praktische oefeningen. We starten op zondag 15 november 2020.

Vanwege de enorme belangstelling is het op dit moment niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze training.

Dit leer je

Na deze training heb je gewoontes ontwikkeld waarmee het je beter lukt om:

• Meer rust te vinden en te ontspannen
  • Gewoonten aanleren die jouw leven beter maken
  • Te genieten van het goede
  • Te mediteren en/of stil te zijn
  • Goed voor jezelf te zorgen
  • Tijd door te brengen met God.

Wat kun je verwachten?

• Vier weken lang elke dag een e-mail met praktische tips en oefeningen van maximaal een half uur per dag.
  • Inspirerende video’s over selfcare en geloof.
  • Een weekschema dat je in je eigen tempo en eigen tijd kunt volgen.
  • Elke maandagavond toegang tot onze besloten Zoom-meeting met dominee Niels Gillebaard, waar je de support krijgt die je nodig hebt en ervaringen met anderen kunt uitwisselen.
  • Een offline werkboek voor spirituele verrijking.

Niels Gillebaard is dominee van MijnKerk: “Voor veel mensen is 2020 een zwaar jaar waarin het dagelijks leven ingrijpend is veranderd. Veel van wat vertrouwd is,  is er niet meer, werk kan wegvallen, gezondheid kan afbrokkelen. Het coronavirus heeft gevolgen voor ons allemaal en vraagt veel van ons. Hoe vind je dan nog rust en tijd voor jezelf? Het klinkt cliché maar is wel waar: alles wat je aandacht geeft groeit. Daarvoor hoef je echt geen uren per dag uit te trekken, met een half uur per dag kom je al heel ver. Daarom hebben we deze training ontwikkeld. Een unieke kans om je leven te verrijken en te groeien in geloof.”

Kosten

Vragen? Mail ons op mijnkerk@protestantsekerk.nl.

One comment on “Online training: Geestelijk fit (gratis)
  1. Avatar Em schreef:

Er is wel een kopje kosten, maar geen inhoud wat die kosten nu wel / niet zijn…