Ontdek wat mediteren voor jou kan betekenen (+ podcast)

Mediteren helpt je om in het nu te leven. Het nu is ook het moment waarop je je kunt openstellen voor God. In de podcast-afleveringen hieronder ontdek je hoe mediteren precies in z’n werk gaat. 

Nog nooit gemediteerd? En denk je dat het niets voor je is? Probeer het een keertje. Speciaal voor jou maakte ik deze podcast waarin ik uitleg hoe mediteren in z’n werk gaat:  

Ben je op zoek naar een geleide meditatie waarin ik je meeneem om tot rust te komen en je open te stellen voor God? Luister dan deze podcast:

Is meditatie is voor jou? Waarom wel of niet? 

 

 

 

2 comments on “Ontdek wat mediteren voor jou kan betekenen (+ podcast)
  1. Avatar Marij-ke schreef:

    Het is een bijzondere ontdekking. Maar je moet wel je kunnen inleven als je het diepe in je binnenste ik gaat ontdekken. Zelf heb ik een cursus mogen volgen. Via de computer als proef het was heel bijzonder en verrassend!!

  2. Avatar Marij-ke schreef:

    Tijd voor God maken.
    Wat is TIJD? Waar blijft de TIJD. Wie neemt de TIJD. Hoe ontstaat TIJD. Alles heeft zijn TIJD nodig. De TIJD dringt. Niemand weet van UUR nog TIJD. Alles op zijn TIJD. De TIJD vliegt. De TIJD staat stil. Een zee van TIJD. Bij TIJD en wijle. TIJD kost geld. Komt TIJD komt raad. Zomer TIJD. Winter TIJD. TIJD loos. TIJD voor God maken.
    Mindfulness was voor mij, redding bevrijding. Voor een paar jaar terug heb ik een cursus positieve psychologie gestudeerd bij het Trimbos. Ik mocht hem gratis doen. Ik zat opgesloten in mijn huis in mij zelf. Ik had heel veel doelen. Plannen. Maar ze kwamen niet uit de verf. En het was niet stil zitten, maar heel hard werken en het is gelukt. Mijn hoofd daar was het een wedren van gedachten en die raasden maar door. Maar mijn op hol geslagen gedachten belemmerde mij om me vrij te bewegen tussen de mensen. En langzaam ging de deur weer open. Kon ik me steeds meer onder de mensen begeven. Mijn deur staat weer open. Wel moet ik uitkijken.

Deel dit verhaal:
Niels Gillebaard

Geschreven door:

Thema: Mijn tijd
7 januari 2020
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief