Uitnodiging onderzoek: doe je mee?

Terwijl de meesten van ons nog volop aan het genieten zijn van deze prachtige zomer, wordt er bij MijnKerk hard gewerkt aan het uitwerken van ideeën voor volgend jaar. Ons aanbod moet goed aansluiten op je interesses. Hiervoor hebben we jouw input nodig!

Mogen wij een paar minuutjes van je tijd voor het invullen van deze enquête? Jouw inbreng stellen wij bijzonder op prijs en onder alle inzendingen verloten we een ‘Samenleesbijbel’, ‘Bookazine LEV’, over liefhebben en verwachten’ of de ‘Rechte Bijbel’.

Help je ons mee? Het invullen hiervan neemt slechts 5 minuten in beslag.

Alvast hartelijk dank, namens het team MijnKerk!

Een reactie op “Uitnodiging onderzoek: doe je mee?
  1. Avatar Marij-ke schreef:

Ben je dertig en veertig wil je mee doen. Ik ben het beide 30+40=70 De samen lees Bijbel heb ik reeds in bezit. Een tip samen de Bijbel lezen is nooit verkeerd. Het brengt verdieping en verbondenheid.Nu ligt er een oude les bijbel vanuit de Leidsche vertaling voor mij met mooie gekleurde platen De Bijbel de gansche heilige schrift. Te Leiden bij A.W. Sijthoff
    En weet je God liefhebben boven alles en Hij zal je nabij zijn op je levensweg.