Voor wie steek jij een kaarsje aan op Eeuwigheidszondag? (+ video)

Vandaag is het de zondag voor Advent. Dat noemen we de Eeuwigheidszondag. Dan denken we aan de mensen die dit jaar zijn gestorven. We noemen hun naam en steken een kaarsje aan. Het is een zondag van herinneren, terugkijken en omkijken. 

Voor wie steek jij een kaarsje aan? Klik hier om online een kaarsje aan te steken. 

 

7 comments on “Voor wie steek jij een kaarsje aan op Eeuwigheidszondag? (+ video)
 1. Avatar Betty van der Wilt schreef:

  Ik steek een kaarsje aan voor Wim Magre die op 10 november
  is overleden. Ik blijf hem herinneren als een liefdevol mooi mens met zijn prachtige talent op orgel en piano waar ik veel van heb mogen genieten.Gelukkig laat hij veel moois aan ons na.

 2. Avatar Janny van Evk schreef:

  Ik steek een kaarsje op voor mij man Kees, die veel te jong overleed en mijn kleinkinderen Lieke en Jesse, die overleden voor ze geboren zijn.

 3. Avatar Carla De Vos schreef:

  Ik steek een kaarsje aan voor Hilde die in de voorbije dagen overleden is. Ik zal me haar hartelijkheid altijd herinneren. x

 4. Avatar Kees Oud schreef:

  Voor alle vluchtelingen die hopen op een veilige toekomst.

 5. Avatar Clarinda schreef:

  Ik steek een kaarsje aan voor Lisa Bosland, een bijzondere, creatieve student, voor wie het leven te zwaar was en de angst om te leven te groot. Mijn hart doet pijn om het gemis en ook voor het gemis voor haar geliefden. Laten we vooral blijven praten over de ziekte depressie, zoals haar uitdrukkelijke wens was.

 6. Avatar Marijke van Doorne schreef:

  Ik steek een kaarsje aan voor alle dappere mensen die mensen in nood bijstaan. Een helpende hand bieden voor wie dan ook. En voor de vader met zijn zoon welke waarschuwde dat geld geven aan een land waar het onrecht zegen viert geen opbouw van de grond komt maar het geld voor andere zaken gebruikt wordt.

 7. Avatar Miep van der Woude schreef:

  Ik steek een kaarsje aan voor iedereen die in het rouwen om een dierbare ‘verstopt’ is geraakt en niet verder komt. Ik hoop op moed en kracht. Weet dat Gods armen om je heen zijn.

Deel dit verhaal:
Niels Gillebaard

Geschreven door:

Thema: Mijn tijd
24 november 2019
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief