Online trainingen Geestelijk fit

ontwikkel meer rust in hoofd en lijf

Ga aan de slag met nieuwe gewoontes die meer rust in je leven geven. In deze training van 4 weken krijg je elke dag inspirerende inzichten en praktische oefeningen. We starten op zondag 15 november 2020.

Na deze training heb je gewoontes ontwikkeld waarmee het je beter lukt om:

• Meer rust te vinden en te ontspannen
  • Gewoonten aanleren die jouw leven beter maken
  • Te genieten van het goede
  • Te mediteren en/of stil te zijn
  • Goed voor jezelf te zorgen
  • Tijd door te brengen met God.

Wat kun je verwachten?

• Elke dag een e-mail met praktische tips en oefeningen
• Inspirerende video’s
• Een weekschema dat je in je eigen tempo en eigen tijd kunt volgen
• Elke maandagavond toegang tot onze besloten Zoom-meeting met dominee Niels Gillebaard, waar je de support krijgt die je nodig hebt en ervaringen met anderen kunt uitwisselen.
• Een offline werkboek.
• 4 weken van groei in geloof, selfcare, spirituele verrijking en professionele begeleiding.

Kosten

We bieden je deze training gratis aan. Het is – wanneer je dit wilt- mogelijk om een vrijwillige bijdrage te geven. Schrijf je nú in via de oranje knop onderaan deze pagina!

Vragen? Mail ons op mijnkerk@protestantsekerk.nl.

Wil je mee doen aan de training Geestelijk fit?

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze training. Hou deze pagina in de gaten, want in december bieden we weer een nieuwe training aan! Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.