Voor iedereen die het moeilijk heeft (+ podcast)

24 maart 2020 5

We zitten in een situatie die onwerkelijk kan aandoen. Een tijd van veel onzekerheid. Misschien ben je soms wel bang voor wat er kan gaan gebeuren of hoe dit verder moet. De woestijn de plaats waar het moeilijk in de christelijke traditie. Eigenlijk zitten wij nu ook in ‘de woestijn’. In deze podcast legt Niels Gillebaard hoe je hier vanuit je geloof mee om zou kunnen gaan.

Elke week verschijnt er een nieuwe podcast in de serie Coronapodcast van MijnKerk. Deze podcast is een bemoediging voor je dagelijks leven en sluit af met een gebed.

Lees hier alles over de invloed van het coronavirus op je dagelijks leven op MijnKerk.nl

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van MijnKerk

Niels Gillebaard
5 reacties op “Voor iedereen die het moeilijk heeft (+ podcast)
  1. Avatar

Rita Willig

Fijn Niels,dankjewel

25 maart 2020
  2. Avatar

Bert Udink

Dank je wel voor je mooie woorden en het gebed.

27 maart 2020
  3. Avatar

Trudie

Is deze ook via een ander platform offline af te luisteren.B ij soundcloud kan dat nl alleen met een betaalde versie. Via podcast addict kan het nl gratis

28 maart 2020

Anneloes van 't Hof

Hallo Trudie, zover bij ons bekend is Soundcloud gratis. We zullen de podcasts later ook op andere platformen publiceren.

29 maart 2020
      • Avatar

Karin

O dat zou mooi zijn. Ik zocht hem al via Podcast Addict. Lees nu de reacties en begrijp waarom ik het niet kon vinden.

4 april 2020

Reacties zijn gesloten.