Voor wie steek jij een kaarsje aan op Eeuwigheidszondag? (+ video)

Voor wie steek jij een kaarsje aan op Eeuwigheidszondag? (+ video)

24 november 2019 7

Vandaag is het de zondag voor Advent. Dat noemen we de Eeuwigheidszondag. Dan denken we aan de mensen die dit jaar zijn gestorven. We noemen hun naam en steken een kaarsje aan. Het is een zondag van herinneren, terugkijken en omkijken. 

Voor wie steek jij een kaarsje aan?

 

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Niels Gillebaard
Niels Gillebaard
7 reacties op “Voor wie steek jij een kaarsje aan op Eeuwigheidszondag? (+ video)
 1. Betty van der Wilt

  Ik steek een kaarsje aan voor Wim Magre die op 10 november
  is overleden. Ik blijf hem herinneren als een liefdevol mooi mens met zijn prachtige talent op orgel en piano waar ik veel van heb mogen genieten.Gelukkig laat hij veel moois aan ons na.

  24 november 2019
 2. Janny van Evk

  Ik steek een kaarsje op voor mij man Kees, die veel te jong overleed en mijn kleinkinderen Lieke en Jesse, die overleden voor ze geboren zijn.

  24 november 2019
 3. Carla De Vos

  Ik steek een kaarsje aan voor Hilde die in de voorbije dagen overleden is. Ik zal me haar hartelijkheid altijd herinneren. x

  24 november 2019
 4. Kees Oud

  Voor alle vluchtelingen die hopen op een veilige toekomst.

  24 november 2019
 5. Clarinda

  Ik steek een kaarsje aan voor Lisa Bosland, een bijzondere, creatieve student, voor wie het leven te zwaar was en de angst om te leven te groot. Mijn hart doet pijn om het gemis en ook voor het gemis voor haar geliefden. Laten we vooral blijven praten over de ziekte depressie, zoals haar uitdrukkelijke wens was.

  24 november 2019
 6. Marijke van Doorne

  Ik steek een kaarsje aan voor alle dappere mensen die mensen in nood bijstaan. Een helpende hand bieden voor wie dan ook. En voor de vader met zijn zoon welke waarschuwde dat geld geven aan een land waar het onrecht zegen viert geen opbouw van de grond komt maar het geld voor andere zaken gebruikt wordt.

  24 november 2019
 7. Miep van der Woude

  Ik steek een kaarsje aan voor iedereen die in het rouwen om een dierbare ‘verstopt’ is geraakt en niet verder komt. Ik hoop op moed en kracht. Weet dat Gods armen om je heen zijn.

  24 november 2019

Reacties zijn gesloten.