Muziektip: Dreamer – Axwell ^ Ingrosso

De afgelopen twee weken hebben we genoten van de Olympische Winterspelen in PyeongChang in Korea.

Emoties

Prachtig om te kijken naar al die sporters die strijden, verliezen en winnen. Kracht, zelfvertrouwen, zenuwen, verbazing, pijn, vreugde, trots, verdriet en frustratie. Zoveel  emoties komen samen.

Dreamer

Op TV deed de NOS elke dag uitgebreid verslag. De programma’s werden besloten met een samenvatting in beelden van hoogte- en dieptepunten van die dag. Onder die samenvatting zat een mooi muziekje. Het is ‘Dreamer’ van het Zweedse muziekduo ‘Hardwell ^ Ingrosso’. Een leuk liedje over twee mensen die niet zoveel hebben, behalve een mooie droom. Ze dromen over een grootse toekomst. Of die droom uitkomt? Daar zegt het liedje niks over. Het hebben van een droom is al mooi genoeg!  

We are dreamers together
Always and forever
Let’s get high on believing
I can promise you
Yes, I am a dreamer too

De Olympische Spelen zijn weer afgelopen. Voor een aantal sporters is hun grote droom uitgekomen. Voor een heel aantal ook niet. Ik hoop dat iedereen blijft dromen. Van iets moois in de sport of in het leven.

 

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
Ruth Jellema

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  Familie de Bruin

  Heel veel geluk in de toekomst!
 •  

  Vervolgden

  Vader, wees met iedereen die vervolgt wordt om wat hij/zij gelooft. Wees met iedereen die, zoals het Nederlands Bijbelgenootschap en partners, soms met gevaar voor eigen leven, voor deze vervolgden blijft 'zorgen', en, in het geval van Christenen, probeert Uw woord te blijven verspreiden, bv door bijbels te verspreiden. Maak aUb een eind aan vervolging van andersdenkenden en andersgelovigen
 •  

  onze buurtjes

  Wat is het fijn dat we nog mogen genieten van jullie allen knarse knarre en dan een beetje zorg dit is onze naaste liefde die wij geleerd hebben uit de Bijbel
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars