MijnKerk.nl
Op MijnKerk.nl zoeken we samen naar hoopvolle momenten van geluk en geloof in een chaotisch en druk leven.
Lees de blogs

‘Raak mij aan’ van Roosbeef – Muziektip

Speciaal voor al de mensen die #metoo schreven of dat niet durfden – maar voor wie wel #metoo geldt –  een klein en kwetsbaar liedje van Roosbeef: ‘Raak mij aan’. Roosbeef schreef ‘Raak mij aan‘ voor meisjes in oorlogssituaties die niet perse bang zijn voor de dood, maar wel om onaangeraakt te sterven. Slachtoffers van seksuele intimidatie hebben vaak moeite met het aangaan van relaties, moeite met liefdevol lichamelijk contact.
Laten we bidden dat ze de zachte, tedere, liefdevolle, onvoorwaardelijke lichamelijke liefde leren kennen en zich er aan over durven te geven.

Raak mij aan – Wat vind jij?

Wat vind jij van de tekst? Kunnen mensen die te maken hebben gehad met seksueel geweld of seksuele intimidatie hier ook iets aan hebben?