MijnKerk.nl
Op MijnKerk.nl zoeken we samen naar hoopvolle momenten van geluk en geloof in een chaotisch en druk leven.
Lees de blogs

‘Raak mij aan’ van Roosbeef – Muziektip

Speciaal voor al de mensen die #metoo schreven of dat niet durfden – maar voor wie wel #metoo geldt –  een klein en kwetsbaar liedje van Roosbeef: ‘Raak mij aan’. Roosbeef schreef ‘Raak mij aan‘ voor meisjes in oorlogssituaties die niet perse bang zijn voor de dood, maar wel om onaangeraakt te sterven. Slachtoffers van seksuele intimidatie hebben vaak moeite met het aangaan van relaties, moeite met liefdevol lichamelijk contact.
Laten we bidden dat ze de zachte, tedere, liefdevolle, onvoorwaardelijke lichamelijke liefde leren kennen en zich er aan over durven te geven.

Raak mij aan – Wat vind jij?

Wat vind jij van de tekst? Kunnen mensen die te maken hebben gehad met seksueel geweld of seksuele intimidatie hier ook iets aan hebben?

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
MijnKerk.nl

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  Familie van Charles.

  Terwijl ik de kaars ontsteek denk ik aan hen. Zijn vrouw, en vader en opa van zijn kinderen en kleinkinderen welke hem zo plots moeten missen door zijn plotselinge sterven. Heer wees hen nabij op de weg die zij moeten gaan. Help hen geef hen kracht om dit plotselinge verlies te dragen. Zo ook aan een ieder die om hen heen staan.Heer ontferm u over hen op die moeilijke weg van afscheid nemen en loslaten,amen.
 •  

  mantelzorgers

  Soms is het zwaar, maar het is net als met voor je kinderen zorgen, het is niet voor altijd .. Ik heb nu geen ouders meer, allebei verloren dit jaar maar ik ben dankbaar dat ik een minstens een paar dagen per week voor hun heb gezorgd.Je hoeft dan niet te denken had ik maar.. Veel sterkte voor mantelzorgers en wat je doet , doe het met liefde dan is het zeker goed
 •  

  Alle mensen met een onvervulde kinderwens

  Graag brand ik een kaarsje voor alle mensen die een onvervulde kinderwens hebben! Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om steeds weer hoop te hebben maar steeds weer teleurgesteld te worden!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars