Werk

Ben je alleen maar aan het rennen?

Presentatrice Janine Abbring brak in het programma Wie is de Mol haar rug. Na haar revalidatie heeft ze bepaalde dingen..

Dag!

MijnKerk.nl gaat weer een nieuwe fase in, en daar passen ook nieuwe mensen bij. Deze week neem ik dan ook..

Oog hebben voor een ander - ook in Jeruzalem!

Marleen Anthonissen-van der Louw werkt namens Kerk in Actie als pastoraal werker in Jeruzalem. ‘Ik probeer mensen een liefdevolle omgeving..

Zegen voor onderweg

Vandaag geef ik, Janneke jou de zegen mee voor op jouw levens weg. Op deze manier wil ik je op..

Declareer eens wat lummeltijd