“Zo maakte mijn verdriet plaats voor diepe dankbaarheid” [+ video]

“Zo maakte mijn verdriet plaats voor diepe dankbaarheid” [+ video]

31 oktober 2019 0

Dit is de week van Allerzielen. Mijn moeder is drie jaar geleden overleden. In dit filmpje vertel ik hoe mijn verdriet plaats heeft gemaakt voor diepe dankbaarheid. Om wie ze voor me was, wat ze me heeft gegeven.

Allerzielen

Dit is de week van Allerzielen. Met Allerzielen worden wereldwijd de overledenen herdacht. Bij ons in de kerk mag iedereen een kaarsje aansteken, of het nou kort of lang geleden is dat je iemand bent verloren. De kring van mensen om je heen is troostend. Wie gedenk jij deze week?

Wij gedenk jij deze week?

close

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Rebecca Schoon
Rebecca Schoon