“Zo maakte mijn verdriet plaats voor diepe dankbaarheid” [+ video]

“Zo maakte mijn verdriet plaats voor diepe dankbaarheid” [+ video]

31 oktober 2019 0

Dit is de week van Allerzielen. Mijn moeder is drie jaar geleden overleden. In dit filmpje vertel ik hoe mijn verdriet plaats heeft gemaakt voor diepe dankbaarheid. Om wie ze voor me was, wat ze me heeft gegeven.

Video

Allerzielen

Dit is de week van Allerzielen. Met Allerzielen worden wereldwijd de overledenen herdacht. Bij ons in de kerk mag iedereen een kaarsje aansteken, of het nou kort of lang geleden is dat je iemand bent verloren. De kring van mensen om je heen is troostend. Wie gedenk jij deze week?

Ook op MijnKerk kun je een kaarsje aansteken en zijn we met elkaar verbonden.

Wij gedenk jij deze week?

close

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van MijnKerk

Rebecca Schoon
Rebecca Schoon
Rebecca Schoon