Zo vier je thuis palmzondag met kinderen

1 maart 2021 0

Wil je met kinderen het bijbelverhaal van palmpasen ontdekken op palmzondag? Kijk dan op zondag 28 maart om 11.30 uur naar de speciale kliederkerkviering op NPO2. Thuis kan iedereen meevieren met creatieve activiteiten, muziek van Trinity en een bijbelverhaal.

Bestel voor 1,50 euro het kliederkerk-palmzondagpakket en maak thuis van deze palmpasenviering én Pasen een leuk feestje! In dit pakket vind je een complete beschrijving van alle activiteiten van het programma, het doeboek ‘kliederkerk Pasen’ en de kliederkerk-cd met Trinity. Ook zonder palmzondagpakket kun je de viering volgen!

Lees ook: Zo kun je als gezin thuis Pasen vieren

Ben je benieuwd wat kliederkerk is? Wil je wel eens samen met andere gezinnen leuke activiteiten doen, samen een bijbelverhaal ontdekken en eten? Kijk dan eens op de website van Kliederkerk en ontdek deze creatieve manier van kerk-zijn.

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Gastblogger
MijnKerk.nl